Jak działa blokada czasowa?

W ustawieniach Kapsuły Czasu ustalacie datę jej otwarcia (domyślnie dokładnie rok po weselu). W trakcie przyjęcia goście dodają pliki do specjalnej zakładki. Nikt – ani goście, ani Para Młoda – nie może ich podejrzeć przed tą datą.

Co dzieje się w dniu rocznicy?

W dniu pierwszej rocznicy system wysyła powiadomienie do Pary Młodej i odblokowuje zawartość Kapsuły, pozwalając na nowo przeżyć emocje sprzed roku!

Wróć do Centrum PomocySkontaktuj się ze wsparciem