Trwałe kasowanie wesela

W panelu wejdź w „Ustawienia -> Zaawansowane -> Usuń wesele”. Ze względów bezpieczeństwa system poprosi o potwierdzenie kodem wysłanym na Twój e-mail. Po zatwierdzeniu wszystkie pliki i dane są bezpowrotnie usuwane z serwerów w kilka sekund.

Wróć do Centrum PomocySkontaktuj się ze wsparciem