Błyskawiczne ukrycie z poziomu telefonu

Zaloguj się do panelu na swoim telefonie (dostęp możesz dać też świadkowi). Przy każdym zdjęciu w galerii znajduje się ikona oka. Jedno kliknięcie „Ukryj” sprawia, że zdjęcie natychmiast znika z pokazu slajdów oraz z telefonów innych gości.

Wróć do Centrum PomocySkontaktuj się ze wsparciem